Du er her: start » da

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
Næste revision
Forrige revision
da:start [2016/12/26 21:31]
127.0.0.1 ekstern redigering
da:start [2018/10/26 15:33] (nuværende)
Linje 6: Linje 6:
 Vi byder enhver kompetent person med kendskab til CHSimple_XH velkommen til at hjælpe med at skrive dokumentationen Vi byder enhver kompetent person med kendskab til CHSimple_XH velkommen til at hjælpe med at skrive dokumentationen
  
-Der findes en anden [[http://www.cmsimplewiki.com|wiki]] om CMSimple i almindelighed og om dennes projekter, men ikke alt er relateret til CMSimple_XH.+Der findes en anden [[http://​cmsimplewiki-com.keil-portal.de|wiki]] om CMSimple i almindelighed og om dennes projekter, men ikke alt er relateret til CMSimple_XH.
  
 Den nuværende Wiki er modernet, og omhandler kun CMSimple_XH,​ holder (X)HTML valideringen og UTF-8-kodning. Den nuværende Wiki er modernet, og omhandler kun CMSimple_XH,​ holder (X)HTML valideringen og UTF-8-kodning.
 
Du er her: start » da
Med mindre andet angivet, vil indhold på denne wiki blive udgivet under følgende licens: GNU Free Documentation License 1.3
Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki